Kantje La Vantje 2017

8 juli 2017 is het alweer de 15e editie van Kantje la Vantje!

Zoals voorgaande jaren strijden ook dit jaar 16 heren teams en 4 dames teams, om de titel Kantje la Vantje 2017. Heb je niks te doen op 8 juli aanstaande kom dan zeker een kijkje nemen bij ons beach soccer toernooi, muziek, leuke potten voetbal en mooi weer (hopen we) hebben wij alvast voor je geregeld. Het evenement vind plaats bij strandpaviljoen de Schorpioen en De Haven van Renesse, parkeergelegenheid aanwezig maar wel beperkt.

Kantje La Vantje wint Organisatieprijs 2014!

Vrijdag 6 februari heeft Kantje La Vantje tijdens de Sportverkiezing 2014 van de Gemeente Schouwen-Duiveland de Organisatieprijs in ontvangst mogen nemen.

De jaarlijkse sportprijzen van Schouwen-Duiveland werden vrijdag 6 februari vanaf 17.00 uur uitgereikt in het horecagedeelte van Sportblok, aan de Lange Blokweg in Zierikzee. De sportbijeenkomst wordt opgeluisterd door twee speciale gasten. Oud-international/doelman Hans van Breukelen en wielerjournalist/Tour de France-kenner Peter Ouwerkerk. Voor de sportploeg van het jaar zijn genomineerd de heren seniorenteams van de voetbalverenigingen Bruse Boys en MZC’11 en de volleybalvereniging Forza Schouwen- Duiveland.
De genomineerden voor de sporter van het jaar zijn de watersporters Davy Scheffers (freestyle surfen) Annelous Lammerts (kitesurfen), Esmee van Drielen (zeilen) en Jolanda Bevelander (paardensport) en de winnaar van de sportbeker over 2013, Noah Heijnen (atletiek).
Ook dit jaar worden naast de sportbekers nog andere prijzen uitgereikt: de Organisatieprijs, de Penning van Verdienste en de Aanmoedigingsprijs.

Bron: www.wereldregio.nl

Samenwerking Holland Beachsoccer

Bron: wereldregio.nl

HBSDe Eredivisie Beachsoccer strijkt neer op het strand voor strandtent Sil de Jutter aan de Brouwersdam.

In het weekeinde van 12 en 13 juli worden op die plaats de laatste competitiewedstrijden en de play-offduels afgewerkt. Beach Soccer Bond Nederland organiseert in samenwerking met de gemeente Schouwen-Duiveland, Kantje la Vantje en SportZeeland het eredivisieprogramma. Op beide dagen zijn er de hele dag eredivisiewedstrijden. Hoogtepunt van het evenement is de strijd tussen het Holland Beach Soccer Team met bekende voetballers en artiesten en een Zeeuws prominententeam. Frank en Ronald de Boer, Aron Winter, Yes-R, Michael Mols, Charly Luske, Ali B, Fred Grim en Olaf Lindenbergh zijn onder meeer actief voor Holland Beach Soccer.
Het amateurprogramma wordt dat weekeinde verzorgd door Kasimier Snoek en Edgar Louwerse van Kantje la Vantje. Zij organiseren dan voor de twaalfde keer een beachsoccertoernooi. Naar verwachting doen er ongeveer twintig teams mee aan het evenement van Kantje la Vantje