Kantje La Vantje wint Organisatieprijs 2014!

Vrijdag 6 februari heeft Kantje La Vantje tijdens de Sportverkiezing 2014 van de Gemeente Schouwen-Duiveland de Organisatieprijs in ontvangst mogen nemen.

De jaarlijkse sportprijzen van Schouwen-Duiveland werden vrijdag 6 februari vanaf 17.00 uur uitgereikt in het horecagedeelte van Sportblok, aan de Lange Blokweg in Zierikzee. De sportbijeenkomst wordt opgeluisterd door twee speciale gasten. Oud-international/doelman Hans van Breukelen en wielerjournalist/Tour de France-kenner Peter Ouwerkerk. Voor de sportploeg van het jaar zijn genomineerd de heren seniorenteams van de voetbalverenigingen Bruse Boys en MZC’11 en de volleybalvereniging Forza Schouwen- Duiveland.
De genomineerden voor de sporter van het jaar zijn de watersporters Davy Scheffers (freestyle surfen) Annelous Lammerts (kitesurfen), Esmee van Drielen (zeilen) en Jolanda Bevelander (paardensport) en de winnaar van de sportbeker over 2013, Noah Heijnen (atletiek).
Ook dit jaar worden naast de sportbekers nog andere prijzen uitgereikt: de Organisatieprijs, de Penning van Verdienste en de Aanmoedigingsprijs.

Bron: www.wereldregio.nl