Kantje la Vantje

Het beachsoccer toernooi van Zuid-Nederland

Nu aanmelden

Doe mee met het 20-jarig jubileum beachsoccer toernooi op 1 juli 2023 in Renesse

000 days 00 hours 00 minutes 00 seconds

Kantje la Vantje

Beachsoccer voor jonge talenten tot ervaren veteranen

Kantje la Vantje is het beach soccer toernooi van Zuid-Nederland. Het toernooi wordt dit jaar voor de 20e keer georganiseerd. Er komen jaarlijks meer dan 180 deelnemers om de strijd met elkaar aan te gaan. Play en let play is het motto dat gedurende deze dag centraal staat. Het toernooi is niet alleen voor de spelers, het is een feest voor iedereen. Van de DJ’s die de beste zomerhits spelen tot het koele bier dat in de zon wordt geserveerd, de sfeer is altijd geweldig.

16

Mannen teams

8

Vrouwen teams

10000

Doel

0

Huidige opbrengst

Gezelligheid

vol sport, plezier en zonneschijn.

Zoals de voorgaande jaren vindt de organisatie van Kantje la Vantje het belangrijk dat het een gezellig evenement wordt. Dit jaar hebben wij daarvoor verschillende aspecten georganiseerd.

• Een dag vol zon, zee, strand en voetbal
• Verschillende DJ’s die de stemming er goed in weten te houden
• Mini games
• Eet en drink faciliteiten op het strand
• Nieuwe aspecten die dit jaar gepresenteerd zullen worden

Eerdere edities

Proef en beleef onze eerdere edities

Om een indruk te krijgen van het toernooi van de afgelopen jaren zie je hier een kleine impressie van het toernooi. Doe jij aankomend jaar al mee?

Bekijk eerdere editie
KANJTE LA VANTJE

Wordt DIT JAAR mede mogelijk gemaakt door

Het doel van dit toernooi is om geld in te zamelen voor stichting jeugd sportfonds, een organisatie die ervoor zorgt dat kinderen uit gezinnen met een laag inkomen ook kunnen sporten. Wilt u net als deze bedrijven bij een brede doelgroep onder de aandacht komen en tevens wat goeds doen voor een ander? Meld je dan aan en word trotse sponsor van Kantje La Vantje 2023!

Sponsoren